Wij zijn Storyboard. Een content en influencer agency, geboren in de digital age.
We verzorgen storytelling en social media strategieën, influencer marketing, content productie en distributie voor een netwerk van lokale en internationale merken. Door de combinatie van creativiteit en data, ontwikkelen wij content die raakt, met distributie die werkt. Wij helpen merken om hun verhaal te vertellen met impact.

Storyboard Agency

Een full service storytelling bureau dat zich specialiseert in social media strategieën, storytelling campagnes en influencer marketing. Door de de werelden van data en creatie te verbinden, helpen we merken om hun verhalen te vertellen met impact.

Storyboard Studios

Een digitaal content productie huis, dat sinds 2011 award winning content ontwikkelt voor de meest toonaangevende merken. Wij zijn gespecialiseerd in digitale film, social media content, influencer content, fotografie en post productie. Meer weten?

Storyboard Influencers

Storyboard ontwikkelt en distribueert geïntegreerde influencer marketing campagnes. Wij zijn grondlegger van het celebrity influencer domein in de Benelux, maar inmiddels verantwoordelijk voor toonaangevende in influencer campagnes in West Europa; van micro to celebrity influencer.