Storyboard presents: The Museum Of Influence #Adnight


Amsterdam, 10 oktober 2023 - Wist jij dat influencer marketing al honderden jaren oud is? Of dat de eerste influencer de koningin van Engeland was? Dit en nog veel meer leuke feitjes over influencer marketing over de jaren kan je zien in onze Influencer Expo: Museum of Influence tijdens ADNIGHT 2023.

Tijdens ADNIGHT op vrijdagavond 13 oktober, openen creatieve agencies in en rondom Amsterdam hun deuren om een kijkje te nemen in de creatieve keuken van de bureaus. Met een diverse line-up van agencies: van creatieve bureaus tot aan muziekproducenten en alles daartussen, is er genoeg te ontdekken. Een ultieme kans om het werk van de bureaus te zien door middel van workshops, talks en nog veel meer. 

Storyboard neemt je vrijdagavond van 18:00 uur tot 23:00 uur mee in de wereld van influencer marketing. Verwacht een rijke geschiedenis van de grootste influencer campagnes van de afgelopen eeuwen en hoe deze ons beïnvloeden in de hedendaagse influencer marketing. Bewonder iconische items uit historische influencer campagnes, zoals de allereerste vlog camera, de originele Jordan 1 sneakers en nog veel meer. Met hapjes, drankjes en een lasermaze, verwachten wij er een inspirerende avond van te maken. 

Wil je ook ontdekken wat de rol van influencer marketing is geweest op ons werk bij Storyboard? Kom dan op vrijdag 13 oktober tussen 18:00 uur tot 23:00 uur langs op de Kerkstraat 257 in Amsterdam! Stuur van een RSVP naar mareijn@storyboard-agency.com, vermeldt hier met hoeveel mensen je aanwezig wilt zijn, dan zorgen wij dat er een plekje voor jou op de lijst komt.

Over Storyboard

Storyboard is een toonaangevend influencer marketing bureau gevestigd in Amsterdam. Het bureau biedt merken strategische, datagedreven oplossingen om hen te helpen de juiste influencers te vinden en hun boodschap effectief over te brengen naar de doelgroep. Met een focus op de evidence based influencer marketing werkt Storyboard voor kritische, nieuwsgierige en innovatieve merken die zich bezighouden met de consument van vandaag en morgen. Storyboard werkt onder andere voor merken als AXE, Dove Men+Care, Duvel, Liefmans, Postcode Loterij, Rexona, Robijn en Statiegeld Nederland. Voor meer informatie: www.storyboard-agency.com


Vorige
Vorige

Holland & Barrett kiest na pitch voor influencer agency Storyboard

Volgende
Volgende

Storyboard Agency breidt directie uit met komst Joost Peper