storyboard banner.jpeg

VACATURES

Ons team bestaat uit strategische en creatieve breinen, georganiseerde types en data nerds. Maar bovenal uit enthousiastelingen met een liefde voor social media. Allemaal heel verschillend, maar ook heel hecht. En juist dát maakt Storyboard zo bijzonder. Samen willen we de digitale wereld veroveren. Zin om ons daarbij te helpen?


BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Je bouwt mooie samenwerkingen met klanten rondom onze proposities. Je bent daarin voornamelijk verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het snelgroeiende klanten portfolio van Storyboard!

Creative Content Strateeg

Als Creative Content Strateeg heb je een belangrijke rol binnen het bedrijf omdat je verantwoordelijk bent voor de creatieve vertaling van een briefing naar een strategie & uniek concept voor onze klant. Je maakt onderdeel uit van het creatieve team en werkt intensief samen met het interne social team en onze sales- en projectmanagers.

SOCIAL ADVERTISING MANAGER

Je werkt in deze rol in het hart van het bedrijf en bent onderdeel van de social hub. Je zorgt dat we ambitieuze media KPI’s kunnen afgeven en behaalt deze ook als campaign manager. Na afloop van een campagne ben jij samen met sales degene die de behaalde campagne resultaten aan de klant presenteert.


STAGIAIR(E) PRODUCTIE

Als productie stagiaire ondersteun je de producers en Head of Video bij het opzetten van producties. Je leert budgetteren en creatief produceren. Als het goed gaat, kun je soms zelfs een eigen project/fotoshoot opzetten.