Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam werken we bij Storyboard aan nationale én internationale projecten voor de leading brands van Europa. We verzorgen o.a. strategie, creatie, influencer marketing, productie, distributie, community management; en dat allemaal in-house. Ons succes danken we aan de optelsom van ons team van specialisten. Van strategische masterminds, en creatieve breinen, tot georganiseerde types en data nerds. Super divers, maar zo hecht als een familie. We delen allemaal de liefde voor social en storytelling. Want wij geloven; those who tell the stories, rule the world.

 
SAN AWARD

SAN AWARD

AMMA AWARDS

AMMA AWARDS

 

VACATURES

Ons team bestaat uit strategische en creatieve breinen, georganiseerde types en data nerds. Maar bovenal uit enthousiastelingen met een liefde voor social media. Allemaal heel verschillend, maar ook heel hecht. En juist dát maakt Storyboard zo bijzonder. Samen willen we de digitale wereld veroveren. Zin om ons daarbij te helpen?


Business Development Manager

Je bouwt mooie samenwerkingen met klanten rondom onze proposities. Je bent daarin voornamelijk verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het snelgroeiende klanten portfolio van Storyboard!

Je werkt in deze rol in het hart van het bedrijf en bent onderdeel van de social hub. Je zorgt dat we ambitieuze media KPI’s kunnen afgeven en behaalt deze ook als campaign manager. Na afloop van een campagne ben jij samen met sales degene die de behaalde campagne resultaten aan de klant presenteert.

SOCIAL ADVERTISING MANAGER

 

Als productie stagiaire ondersteun je de producers en Head of Video bij het opzetten van producties. Je leert budgetteren en creatief produceren. Als het goed gaat, kun je soms zelfs een eigen project/fotoshoot opzetten. 

STAGIAIR(E) PRODUCTIE

 

Als stagiair Social Media & PR ondersteun je ons mediateam bij het bedenken, schrijven én verspreiden van content voor grote merken. Je ondersteunt bij het beheer van meerdere social kanalen van onze klanten en gaat het gesprek aan met hun community. Ook leer je over social advertising, maak je social media rapportages en trek je hier de belangrijkste learnings uit voor onze klanten en influencers. 

STAGIAIR(E) SOCIAL MEDIA & PR